Tar du forholdsregler mot influensa og andre baselusker?

antibac hjelper mot influensavirus

skrevet av Martin Werner i Din Sikkerhet

I disse dager er det mange spekulasjoner om hva du skal gjøre mot influensabaselusker. Disse forholdsreglene bør du tenke på for å forbli sykdomsfri.

Samtidig som nyhetene om dagen er sterkt preget av koroniaviruset, er vi nå også midt inne i den årlige influensatoppen. Selv om nesten én million nordmenn er vaksinert mot sesonginfluensa, har antall tilfeller steget de siste ukene, og ifølge Folkehelseinstituttet er fortsatt ikke toppen nådd. I tillegg er det flere som frykter det nye coronaviruset. 

Lite som hjelper som behandling

Det finnes mange kjerringråd mot forkjølelse og influensa, men dessverre er det lite som hjelper for å redusere sykdomsperioden om du først er blitt smittet. Sykdommen kommer som følge av virus, og sykdomsperioden varer den tiden det tar.

Du kan selvsagt ta febernedsettende preparater ved behov og dersom hosten blir for ille kan man få hostedempende medisin, men dette kun lindrende tiltak og vil ikke korte ned på sykdomstiden.

Hvordan unngå virussmitte?

Om lag hver tiende av oss får influensa hvert år, så hvordan kan du unngå dette? Det viktigste tiltaket for å forebygge er å sørge for å ha gode håndhygienerutiner. Mange nyser for eksempel før de håndhilser eller tar på håndtak, og da er det lett å overføre smitte.

Vask hendene jevnlig, og spesielt før du skal spise

Ha antibac tilgjengelig

Når du stadig er på farten og ute i offentligheten, er det ikke alltid like enkelt å sørge for god håndhygiene. Derfor anbefaler vi i Din Sikkerhet at du alltid har desinfiserende antibac lett tilgjengelig. Antibac Hånddesinfeksjon er utviklet for å drepe så mange bakterier, sopp og virus som mulig samtidig som den er mild mot hendene.

Konsistensen gjør Antibac lett å gni inn, og den når ned i alle furer og hudlinjer.

Sikre deg og din familie mot enhver bakterie. Ha alltid antibac lett tilgjengelig!

One thought on “Tar du forholdsregler mot influensa og andre baselusker?

  1. Pingback: clindamicina solucion topica

Comments are closed.