Hvem er vi

Din Sikkerhet Norge startet opp høsten 2019, med hovedeiere som har jobbet i sikkerhetsbransjen i flere tiår. Vi har bakgrunn fra forsvaret og brannvern. Lindskoggruppen solgte bedriften til Prosero Security Group høsten 2020. Vi jobber for trygge familier i sikre hjem.

Din Sikkerhet Norge etablerte seg først som netthandel høsten 2019. Vi har også konsulenter som kan bistå ute med risikovurderinger, og montører som kan installere alarmsystemer.

Hvorfor Din Sikkerhet

Det skjer ikke meg er en klassisk tankemåte, og til en viss grad også naturlig. Men det kan skje deg.

  • Åtte familier mister huset sitt i brann hver dag
  • Det foregår tusenvis av innbrudd årlig
  • Personlige skader skjer hver dag; titusenvis kutter seg i en finger, noen faller ned trappen, og det hender at flom, ras eller annet gjør at strømmen forsvinner.
  • Økonomiske svingninger og politisk uro er ikke ukjent i verden, terror og krig har skjedd selv her i trygge Norge

Det er dessverre ikke helt utenkelig at det skjer i løpet av din levetid heller. Vi er ikke ute etter å skape angst for ting som kan skje, men vi ønsker å sette bevisstheten på tema.

La oss være godt forberedt for å forebygge hendelser, og dersom en hendelse først inntreffer, la oss være i stand til å begrense skaden på en størst mulig grad. 

De fleste ulykker skjer i hjemmet har vi hørt helt siden vi var barn, men hva gjør vi med det? Sporadiske innkjøp av røykvarslere på tilbud, eller en ekstra innsats med hjørnebeskyttere når man får barn? Alt hjelper, men vi anbefaler alle å ta tak i sikkerhetsaspektet på lik linje som vi tar tak i oppussing. Om det skal bli bra, legg en plan.

Alle bedrifter er lovpålagt å foreta en risikoanalyse, med påfølgende handlingsplan. Dette bør vi også gjøre i våre private hjem. Dette trenger ikke ta lang tid, men vil hjelpe ved eventuelle uforutsette hendelser. 

Alle er vesentlig mer beredt og klare for ulykker eller ekstreme situasjoner dersom vi er forberedt på dette. Forberedelser kan være alt fra å tenke eller snakke igjennom scenarioer som kan skje, til øvelser, innkjøp av produkter eller bistand til en helhetlig vurdering fra tredjepart.

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har utarbeidet en egen liste over hva alle bør ha i boligen dersom strøm og vann forsvinner i noen dager. Undersøkelser viser at stadig færre har det nødvendigste lagret, for å greie seg i en slik situasjon.

Vi i Din Sikkerhet Norge, ønsker å være din foretrukne partner når det kommer til sikring av ditt hjem. Se litt på hva vi har å by på her på våre nettsider, eller ta kontakt for et møte om sikkerheten i nettopp ditt hjem.